Rock against Cancer levert 87.750 euro op!

“@rockagainstcancer wat was het een bijzondere avond in het betoverende Openluchttheater in Bloemendaal!!!”, twitterde Ilse DeLange daags na haar uitverkochte benefietconcert. En dat was het.

Dankzij Ilse en haar band, alle sponsors, schenkers van loterijprijzen, bezoekers, lotenkopers en vrijwilligers heeft Rock against Cancer maar liefst 87.750 euro opgebracht! Dit smaakt naar meer. Volgend jaar weer?

Enkele reacties van gasten van het Inloophuis Kennemerland op het concert van Ilse DeLange. 
Deze avond in Caprera zal ik nooit vergeten. Ontroerend door Ilse's echtheid. De muziek was opzwepend, maar ook een sentimental journey (de country aan het eind). Al met al geweldig, wat een warm bad.
Heel hartelijk bedankt, dat we dit mochten meemaken.
Ankie

Ik heb een geweldige en gedenkwaardige avond gehad! Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken! Wat een geweldige zangeres is Ilse!
Hartelijke groet,
Jody

Wij hebben genoten van een heerlijke avond in Caprera, de prachtige muziek van Ilse maar ook haar woorden raakten ons allen! De sfeer was erg goed, de regen bleef uit ...kortom, een heel groot succes! Het was een avond waarin ik mijn privéomstandigheden even opzij kon zetten, lekker meezingen en genieten van alles!
Heel hartelijk bedankt voor deze geweldige uitnodiging!
Met vriendelijke groet,
Lia

Wat heb ik genoten, ik versta niet wat zij zingt (mijn Engels is hopeloos ), maar door de muziek en de sfeer voelde ik het in mijn hele lijf binnenkomen. Bedankt voor deze fijne avond samen met mijn vriendin.
Groetjes,
Ida

Sinds november 2011 maak ik deel uit van het 'Koor Zingen voor je Leven' van het Inloophuis Kennemerland. Inmiddels kom ik ook voor andere activiteiten naar het Inloophuis waar je altijd terechtkunt. 
Het concert van Ilse de Lange heeft mij persoonlijk geholpen om weer mijn grenzen te verleggen. Als gevolg van een jaar van behandelingen, voorafgaand aan een ingrijpende operatie, was het steeds balanceren wat wel of niet te doen. Wat is wijsheid, ga je naar een drukke en intensieve avond? Blijf je thuis en gaat ook dit aan je voorbij? Of durf je het aan met alle risico's die je denkt je lopen?
Ik ben het avontuur aangegaan en wat heb ik genoten! Het was een prachtige avond om nooit te vergeten. Het was heerlijk om in Caprera te zijn en te genieten van alles. Van het Leven! Genieten van de stem van Ilse de Lange, van haar indrukwekkende en ontroerende vertellen over haar vader. En dan weer genieten van de muziek, dat is Leven.
Bedankt, iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.
Lilian van Gastel

Rock against Cancer 2012 werd georganiseerd door Rotaryclub Bloemendaal-Caprera (RCBC). De volledige opbrengst is naar het Inloophuis Kennemerland gegaan. Een huis waar mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben elkaar ontmoeten en steun vinden door psycho-oncologische begeleiding, lotgenotencontact en creatieve therapieën. Heel Nederland heeft al inloophuizen. Onze regio nog niet. Daar gaan we samen iets aan doen! Verras uw relaties, uw collega’s, familie of kennissen met een spetterende avond.

Voor hen deden we het allemaal.

Hier staan reacties uit de media.

   

Nieuws

  • Radiofragment Haarlem 105 over het concert >>
  • Opbrengst Rock against Cancer in de pers >>
  • UITVERKOCHT!!! >>